Windows Vista heeft uitgebreide opties om je computer te verbinden met een netwerk. We kunnen voorstellen dat je beveiligingssoftware wilt installeren van andere makers dan Microsoft. Daarom hebben we een kleine steekproef gedaan, namelijk welke software je wel en niet onder Windows Vista kunt installeren. Wanneer er op een gebruiker ouderlijk toezicht wordt toegepast, wordt deze hiervan op de hoogte gesteld door een klein pictogram rechtsonder in de taakbalk. Deze instellingen kunnen enkel bekeken worden, niet gewijzigd. Windows Vista heeft veel nieuwe beveiligingstechnologieën. Eén van de bekendste is User Account Control, maar ook de nieuwe PatchGuard gaat het hackers moeilijker maken om Windows Vista te kraken.

  • Je accounts zijn verwijdert zo te zien dus dan zou je ze weer aan moeten maken, Start,Configuratiescherm, Gebruikersaccounts.
  • Via het configuratiescherm kan je hier alleen komen door achtereenvolgens op het -applet te klikken, en dan op access.cplToegankelijkheidsopties xnnnnSoms niet aanwezig.
  • Als je een kapotte .ocx-file moet vervangen kies dan de versie met het hoogste serienummer.
  • Tijdens de stiltetijd valt Windows je niet lastig met meldingen.
  • Als dit uitvoerbaar bestand slecht is, moet het in een aparte regel toegevoegd worden aan de fixlist om verwijderd te worden.
  • Zo worden alle bestanden gecontroleerd met de meest recente beveiligingen.

PayPal is een erg veilige manier voor het doen van betalingen. Je koppelt jouw creditcardgegevens of bankrekening aan jouw eigen PayPal-account en rekent vervolgens gemakkelijk af door het invullen van je e-mailadres en wachtwoord. Zo hoef je als klant geen persoonlijke gegevens te geven bij het betalen. Daarbij krijg je ook nog eens consumentbescherming vanuit PayPal. IDEAL wordt in Nederland het meest gebruikt als betaalmethode.

Auteur Topic: DS Photo+, DS Audio en DS File alleen intern te benaderen  gelezen 12341 keer

TranslatorVertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Er bestaat niet zoiets als een vaste prijs voor een website. U kunt natuurlijk ook een pc en/of laptop bij mij kopen.

Verbeteringen in Kikker rioleringsbeheer versie 5 2c t.o.v. 5.1x

Zonder werkt het toetsenbord en muis ook goed en heb ik nergens last van. Nee hoor, je blijft de taal houden zoals je nu ook al hebt. Dan is het simpel te verwijderen of te hernoemen. Vervolgens het getweakte bestand naar die locatie kopiëren. En daarna dit bestand renamen, daarna de andere .dll kopieren in deze folder/directory…

Geef een antwoord Reactie annuleren

In de tussentijd had ik Linux 3 keer volledig kunnen installeren en updaten, op een veel tragere computer dan dit. Het is ook bij Microsoft mogelijk om die rechten van normale gebruikers te ontnemen. En dat is niet alleen omdat het vervelend is om tien keer achter elkaar je administrator wachtwoord in te moeten typen. Nee, nadat je wat programma’s hebt geïnstalleerd staat je hele bureaublad vol met snelstart icoontjes. En die kan alleen die administrator verwijderen! Probeer je die icoontjes toch, als niet administrator te verwijderen gebeurt er gewoon niets. En probeer je ze te verplaatsen naar een andere map dan klaagt het systeem dat het niet voldoende geheugen heeft om deze toch wel zeer ingewikkelde opdracht uit te voeren.

Zodra de database geopend is, zal de achtergrond met een oud schrift worden getoond, als u nu op OK klikt, nuttige bron zal dat venstertje verdwijnen en kunt u beginnen. U ziet nu een grijs venster met bovenin Haza-21 met versienummer en -datum. Daaronder staan uw naam, adres en de aangeschafte versie.